Informatie

Solare Datensysteme biedt een internet service aan, waarbij iedereen gemakkelijk en zonder technische voorkennis de uitgebreide Internetfuncties van de SolarLog kan gebruiken. Deze functies zijn:
  • Homepage met overzicht(en) van de opbrengst(en)
  • Email/SMS berichtgeving met dagopbrengsten en alarmmeldingen die de SolarLog vaststeld.
    (SMS is een te betalen service)

Voorwaarden:
De SolarLog moet via een internet router verbonden zijn met het internet. Meestal is dit een breedband router , maar er zijn verschillende mogelijkheden, bv een modem via telefoonlijn of GSM. Meer informatie hierover vindt u bij www.solarlog.be onder toebehoren/Modem-pakket.

Registratie:
Registratie op Solar-Log WEB 1st Edition. (Solarlog-Home.eu) is niet langer mogelijk. Voor het nieuwe platformare WEB Enerest™, registreer via: home.solarlog-web.eu.

Gebruik:
Het gebruik van website en e-mail is gratis. Alleen voor het verzenden van SMS-boodschappen worden er kosten aangerekend.
De inhoud van de website is in principe een bezoek aan de SolarLog, maar kan ook als persoonlijke website worden gebruikt indien de AGB-regels worden nageleefd. Bij het niet naleven van dit reglement, zal uw account zonder enige berichtgeving worden afgesloten.
Het e-mailadres is niet vrij te gebruiken en mag alleen worden gebruikt in de configuratie van de SolarLog. Het e-mailadres van solarlog-home.eu wordt enkel gebruikt van het doorsturen van berichten naar een echt e-mailadres.

SolarLog back-up:
Elke zonderdagnacht wordt er een back-up genomen van de gegevens op de website. Deze worden u per e-mail doorgestuurd en worden nadien van de server gewist. Hierdoor gaan er geen gegevens verloren door bv te weinig schijfruimte op onze server.